Pascal Quadflieg

E-mail: pascal@quadflieg-advocaten.be

Pascal Quadflieg behaalde in 1998 het diploma van Licentiaat in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij is houder van de getuigschriften Cassatie in Strafzaken en Supralat-Salduz bijstand.

Zijn driejarige stage volbracht hij aan de Balie van Brussel, op een generalistisch kantoor te Vilvoorde. De daarop volgende drie jaar was hij tewerkgesteld in een middelgroot zakenadvocatenkantoor in de Brusselse groene rand. Hierna keerde hij terug naar Vilvoorde, waar hij snel een eigen cliënteel opbouwde en tot eind 2015 zijn hoofdkantoor had.

In 2007 verhuisde hij (privé) terug naar Maasmechelen, de gemeente waar hij opgroeide. Hier opende hij een tweede kantoorvestiging die al snel groeide. Vanaf 2011 werd er gewerkt onder de naam ‘Advocatenkantoor Quadflieg bvba’

Vanaf 2015 tot eind 2019 was hij stichtend-vennoot bij ‘Oprecht Advocaten en Bemiddelaars’ en voerde hij kantoor te Hasselt en Maasmechelen.

Vanaf 2020 werkt Meester Quadflieg terug onder zijn eigen familienaam, als vennoot van Quadvo bv, op het gekende kantooradres te Maasmechelen.

We houden van cookies

Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Privacyverklaring.